Villa Ulmus

Location pinVilla UlmusStranići kod Nove Vasi 12c

PLATI REZERVACIJU

Villa Ulmus

Atraktivna vila Ulmus, moderno je dizajnirana vila sa elementima istarskog podneblja smještena u općini Karojba, udaljena svega 7 km od grada Motovuna. Vila je smještena na parceli veličine 1.107 m2, bogatoj zelenilom i okruženoj prirodom, vinogradom i šumom.

Grad Motovun, jedan je od najatraktivnijih istarskih srednjovjekovnih gradića. Neponovljivi krajolici Motovuna pružaju mnoštvo izbora za aktivni odmor, ali i uživanje u plodovima prirode. Za aktivni odmor preporuča se vožnja biciklom, pješačenje zanimljivim putevima grada, paragliding, golf, ribolov na rijeci Mirni ili pak traženje poznatih istarskih tartufa. Oko Motovuna nalaze se vinogradi s poznatim istarskim vinskim sortama, a u okolici su i brojne kvalitetne konobe i restorani gdje možete uživati u poznatim istarskim specijalitetima. U ovom gradu održavaju se mnoge zanimljive manifestacije, od kojih je najpoznatija međunarodni Motovun film festival koji se održava krajem srpnja i na kojem sudjeluju poznati filmski umjetnici iz cijelog svijeta.

Ova moderna prizemnica, građena sukladno najvišim standardima gradnje, pruža smještaj za optimalno 4, a maksimalno 6 gostiju. Vila ima dvije spavaće sobe i dvije moderno uređene kupaone. U glavnoj sobi je bračni krevet, dok se u drugoj sobi nalaze dva kreveta za jednu osobu koji se po potrebi mogu spojiti u bračni krevet. Za dodatne dvije osobe postoje pomoćni ležajevi koji se mogu postaviti u sobe ili dnevni boravak. Ovisno o preferenciji gostiju. Unutarnji i vanjski prostor vile povezani su direktno velikim staklenim stijenama, te postoji direktan izlazak u vrt iz svih prostorija u kući.

U predivnom zelenom vrtu nalazi se bazen veličine 36 m2, koji ima dogrijavanje u pred i post sezoni. Vanjski roštilj, vrtna garnitura i stol za jelo, te četiri ležaljke za sunčanje pružaju vam mogućnosti za totalno uživanje i opuštanje u vanjskim sadržajima vile. Od dodatnih sadržaja tu su i ukupno tri TV-a, Netflix, te bicikli.

Ukoliko ste željni mirnog odmora gdje je cirkulacija ljudi i prometa na čitavom području minimalna, vila Ulmus vam nudi upravo to. A ako poželite otići na dnevni izleti u obližnje gradove; Motovun, Poreč, Pula ili Rovinj, jednostavno su i brzo dostupni.

  • Bazen se grije toplinskim crpkama, bez dodatne naknade. Grijanje bazena ovisno o vremenskim uvjetima, dostupno je na zahtjev u svibnju, lipnju, rujnu i listopadu.
  • Bogata ponuda ovog luksuznog smještaja, uz nadoplatu uključuje uslugu osobnog kuhara, ispomoć u održavanju kućanstva te vrtlara. Također, nudimo Vam organizirani prijevoz od i do zračne luke, jednodnevne izlete kopnom i brodom, lov na tartufe, obilaske vinarije i maslinovog ulja, te razne druge usluge.

Ukoliko imate rezervaciju koju trebate platiti molimo Vas da kliknete na gumb "plaćanje rezervacije" nakon čega će Vas sustav voditi kroz proces plaćanja.

Ukoliko još nemate rezervaciju izaberite jedan od naših apartmana, pošaljite upit o željenom periodu rezervacije i mi ćemo Vam vrlo rado poslati odgovor sa ponudom za rezervaciju u periodu koji tražite.

Plaćanje se obavlja preko sigurnog sustava za plaćanje WSPay.

PLATI REZERVACIJU

Proizvod (Kom: ) Je dodan u kosaricu.